Om ratioparts®

ratioparts® distribuerar ett omfattande program av reserv- och tillbehörsdelar med bästmöjliga pris-/värdeförhållande. I detta avseende orienterar vi oss dagligen på nytt vid dem kundkrav som vi möter. ratioparts® står för optimal service och innovativa produkter. Våra medarbetare har fått utbildning för våra produkter, är kompetenta, hjälpsamma och vänliga. Vi har som mål att vara en stark, stabil och framtidsåtriktad partner för våra kunder. Kvalitet i alla områden har högsta prioritet för oss. För detta gör vi allt!

Med bara 25 artiklar och en medarbetare startade Hermann Gerardts år 1986 företaget ratioparts®.
Företaget utvecklades inom Europa till en marknadsledande specialist för reservdelar och tillbehör, och organiseras numera av 140 motiverade medarbetare som arbetar med kundanpassad marknadsföring på högsta kvalitetsnivå.
Idag erbjuder ratioparts® mer än 50.000 reserv-, förslitnings- och tillbehörsdelar för apparater och maskiner i områden trädgård och anläggning samt skogs- och lantbruk. Dessutom kompletteras det breda sortimentet med cykel- och motorcykeldelar och tillbehör. Optimal tillgänglighet garanteras genom ett modernt lager i Euskirchen på 10 000m².