Tietoja yrityksestä

ratiopartsilla® on laaja varaosa- ja tarvikeohjelma parhailla hinta-laatusuhteilla. Perehdymme päivittäin asiakkaidemme vaatimuksiin. ratioparts® edustaa parasta mahdollista palvelua ja innovatiivisia tuotteita. Työntekijämme on koulutettu tuntemaan tuotteet, he ovat osaavia, auttamishaluisia ja ystävällisiä. Tavoitteenamme on olla asiakkaillemme voimakas, vakaa ja tulevaisuuteen suuntaava kumppani. Laatu kaikilla alueilla on aina etusijalla toiminnassamme. Teemme sen eteen kaikkemme!

Hermann Gerardtsin vuonna 1986 perustama ratioparts® on kehittynyt Euroopan markkinajohtajaksi varaosa- ja tarvikekaupan alalla. Nykyään ratioparts® tarjoaa yli 60 000 varaosan, kuluvan osan ja lisävarusteen valikoiman laitteisiin ja koneisiin niin puutarhan- ja maisemanhoitoon kuin metsä- ja maatalouteenkin. Laajaa valikoimaa täydentävät lisäksi polkupyörätuotteet ja ‑varusteet sekä huoltotyökalut. Nopeat toimitukset lähtevät asiakkaillemme Saksan Euskirchenissä sijaitsevasta nykyaikaisesta, 10 000 m2:n suuruisesta varastostamme.

ratiopartsin tuotteet tunnetaan korkeasta laadustaan ja edullisista hinnoistaan. Suomessa ratiopartsia edustaa Top Dealer Finland Oy, jonka sadat hyvinvarustetut jälleenmyyjät ympäri maan ovat valmiita palvelemaan asiakkaitamme. ratioparts on saanut DIN EN ISO 9001:2000 -laadunvarmistusjärjestelmän mukaisen sertifikaatin.